Sajómetál Kft. társasház kezelés

Bemutatkozás

A STOP Service Ingatlankezelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2005. 05. 02-án alakult Bevásárlóközpontok üzemeltetésére.

A STOP Service Kft. a STOP SHOP Bevásárlóközpontok építésének kezdetétől 2002-től üzemeltet bevásárlóközpontokat. Folyamatosan jelen voltunk a Bevásárlóközpontok építésénél, műszaki átvételénél, garanciális bejárásokon, így kollégáink kellő tapasztalattal és ismerettel rendelkeznek a megvalósult építészeti, épületgépészeti berendezésekkel kapcsolatban..

Minden kollégánk önálló céges telefonnal rendelkezik, a regionális vezetők és az ügyeletes karbantartók bármikor elérhetőek.

Cégünk a munkavégzéshez szükséges eszközökkel (szerszámok, gépek, kompresszor, stb.) és szerviz gépkocsival rendelkezik.

Munkatársaink (akik az épületek megnyitásától kezdődően nálunk dolgoznak) kiválasztásánál fontos szempont, hogy megfelelő képesítéssel és szakmai gyakorlattal rendelkezzenek.

Cégeink az üzemeltetésen kívül, a Bevásárlóközpontokban lévő üzletekben légszűrők, fényforrások cseréjével, a kapcsolószekrények és egyéb elektromos berendezések éves karbantartásával is foglalkoznak.

A karbantartási tevékenységen túl ingatlankezeléssel, társasházak közös képviseletének ellátásával is foglalkozunk..